AutoBild lupta impotriva marcii romanesti-Dacia Dokker vs VW Caddy 2014

caddy vs dokker, comparativ dokker vs caddy 2014, test comparativ autobild, presa germana impotriva dacia, pret mai mic cu 8000 euro, dacia defavorizata in germania, mass media germana (2)Asa cum era obisnuiti de acum cativa ani cand germanii au pus fata in fata un Logan NOU cu un Golf VECHI unde evident a castigat masina cu peste 150.000 km, a venit timpul sa vedem ultima isprava a celor de la AutoBild Germania.

Masina care trebuie sa sufere in acest comparativ este tot romaneasca si se numeste Dacia Dokker, un MPV de clasa mica care vine sa concureze in Europa numele mari.

caddy vs dokker, comparativ dokker vs caddy 2014, test comparativ autobild, presa germana impotriva dacia, pret mai mic cu 8000 euro, dacia defavorizata in germania, mass media germana (1)Primul pe lista este VW Caddy, o masina destul de veche care in schimb ofera cea mai buna valoare de revanzare de pe piata.

Conform faimosilor jurnalisti germani o masina in care intra doar 18 lazi de bere este mai slaba decat una care poate sa primeasca 21 de lazi.

caddy vs dokker, comparativ dokker vs caddy 2014, test comparativ autobild, presa germana impotriva dacia, pret mai mic cu 8000 euro, dacia defavorizata in germania, mass media germana (3)Evident diferenta de pret de aproape 9.000 euro in defavoarea lui VW nu a contata nici de aceasta data!

In rest vezi video atasat ( activeaza subtitrarea Youtube in limba romana).

Noi cei de la Whattruck recomandam germanilor sa cumpere un model Dokker de top, si cu diferenta ramasa pana la pretul unui Caddy sa-si mai cumpere un Dokker Van pentru a cara toate lazile de bere din lume!

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.