Bridgestone lansează VX-TRACTOR pentru tracțiune maximă și perioadă de exploatare îndelungată

Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR

Bridgestone a lansat cel mai nou produs care vine să completeze segmentul de anvelope agricole de performanță ultraînaltă: VX-TRACTOR.

Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR

Această anvelopă de mare tracțiune vine în întâmpinarea utilizatorilor care își doresc o rezistență mai mare la uzură pe carosabil, împingând limitele tehnologiei și performanței, pentru o durată mai mare de exploatare și transportarea unor încărcături de gabarit mai mare.

Construite pentru putere, performanță și durată mare de viață Principalul aspect pe care s-au concentrat inginerii a fost performanța anvelopei. Dorindu-și ca utilizatorii să aibă maximă încredere în VX-TRACTOR, aceștia au încorporat modelul de blocuri brevetat de Bridgestone.

Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR

Au urmărit apoi să crească rezistența la uzură, în special pe carosabil, făcând blocurile de pe VX-TRACTOR mai lungi și mai late, cu un volum cu până la 20% mai mare decât competitorii direcți. Acest volum mai mare al blocurilor oferă o adâncime totală a benzii de rulare care, din nou, este mai mare decât ceea ce oferă competitorii direcți.

În același timp, carcasa a fost proiectată să minimizeze tensiunea internă. Astfel, anvelopa funcționează la viteze ridicate și, în situația în care se transportă încărcături grele, la presiuni de până la 2,4 bar.

Proiectate să dureze mai mult

Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR

Volumul mai mare de cauciuc crește puterea, minimizând efectele eroziunii, fricțiunii și utilizării. Banda de rulare premium în șase straturi protejează împotriva deteriorării și a eventualelor perforări.

Suprafața flancului a fost, de asemenea, redusă și ranforsată, scăzând și mai mult vulnerabilitatea anvelopei la perforări. VX-TRACTOR a fost fabricată cu un nou compus de cauciuc care crește rezistența la uzură în comparație cu anvelopele Bridgestone anterioare.
Acest compus înlocuiește parțial uleiul mineral cu uleiuri vegetale ecologice, îmbunătățind durata de exploatare a anvelopelor și contribuind esențial la un viitor mai sustenabil.

Tracțiune absolută

VX-TRACTOR utilizează același model apreciat de bloc Bridgestone utilizat pe VT- TRACTOR, care oferă o tracțiune fenomenală a anvelopei în toate condițiile. Testele au demonstrat că VX-TRACTOR este considerabil mai puțin derapantă decât anvelopele oferite de competitori, utilizatorii având astfel toate motivele să se bazeze pe această anvelopă.

Pe câmp, pe carosabil, sub presiune, pe suprafețe alunecoase, pe pante sau cu încărcături grele, VX-TRACTOR funcționează la cele mai înalte standarde.

Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR Bridgestone lansează VX-TRACTOR, pret Bridgestone lansează VX-TRACTOR, whattruck Bridgestone lansează VX-TRACTOR

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.