Bucurestiul merita noul autobuz urban Mercedes Citaro Low Entry 2014 Euro 6

noul mercedes citaro le 2-14, design, imagini, date tehnice, consum motoare buetec, mercedes  OM 457 hLA (10)Capitala Romaniei detine una dintre cele mai noi flote de autobuze urbane din Europa, autobuze care sunt deja cunoscutele Mercedes Citaro.

In urma cu cativa ani cand acestea au intrat in folosinta celor de la RATB toata lumea critica politica regiei pentru ca au achizitionat cele mai scumpe autobuze urbane din Europa.

Acum dupa ani de zile de folosinta bucurestenii s-au obisnuit cu aceste autobuze de top si noi cei de la Whattruck credem ca acestea aduc un plus de imagine celui mai mare oras din Romania.

De fapt flota de Citaro a celor de la RATB este chiar mai noua chiar si decat cele din Germania, tara unde se construiesc aceste autobuze.

noul mercedes citaro le 2-14, design, imagini, date tehnice, consum motoare buetec, mercedes  OM 457 hLA (1)Detalii Citaro LE 2014

Pentru ca trebuie sa ramanem in top astazi prezentam noua generatie de autobuze Citaro lansata in urma cu ceva vreme in Europa de Vest.

Fata de modelul precedent care circula in Bucuresti noul Citaro 2014 are un design complet nou al caroseriei si un interior mult mai bine gandit.

Motorizarea noului Citaro este de fapt marea noutate pentru ca de aceasta data motorul OM 906 hLA corespunde normelor de poluare Euro 6 si ofera o putere maxima de 286 CP.

Momentul motor este de 1120 Nm pentru versiunea de baza, si 1.600 Nm pentru motorul OM 457 hLA. Acesta crestere a puterii aduce mari avantaje atunci cand autobuzul este in sarcina pentru ca puterea mai mare aduce la randul ei o scadere a consumului.

Vezi galeria foto completa cu noul Citaro 2014

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.