City Car Wash AFI Cotroceni duce spalatul masinii la un alt nivel

city-car-wash-afi-cotroceni-duce-spalatul-masinii-la-un-alt-nivel-61018Nu de putine ori am fost pusi in situatia de a spala masina intr-o spalatorie auto obisnuita.

City Car Wash AFI Cotroceni duce spalatul masinii la un alt nivel
De cele mai multe ori acea spalatorie ne-a dat o multime de motive pentru care sa nu ne mai intoarcem.

De vina sunt serviciile aflate la un nivel mediocru si incapacitatea celor care se ocupa de clienti de a purta un dialog elegant.

Ei bine dupa multe spalatorii auto testate in Bucuresti am ajuns in sfarsit sa fim multumiti de serviciile unei companii din domeniu.

city-car-wash-afi-cotroceni-duce-spalatul-masinii-la-un-alt-nivel-61010Aceasta se numeste City Car Wash, amplasarea ei fiind in parcarea de la AFI Cotroceni.

Serviciile oferite de City Car Wash sunt la un nivel occidental fie prim oferta completa de servicii de spalare a masinii, fie de capacitatea personalului de a comunica cu clientii.

city-car-wash-afi-cotroceni-duce-spalatul-masinii-la-un-alt-nivel-61016Pentru a vedea cum se spala o masina la City Car Wash am aplicat o curatare medie din gama de preturi pentru noua Mazda 3 G120.

Masina a fost primita exemplar de personalul spalatoriei, iar rezultatul a fost mai mult decat multumitor.

VEZI UNDE SE AFLA CITY CAR WASH!

3 thoughts on “City Car Wash AFI Cotroceni duce spalatul masinii la un alt nivel

 1. Ion Ionescu

  Prima dată bine, a doua oară dezastru: urme de șters pe parbriz pe dinăuntru, silicon vărsat pe covoraşe și pe scaune, lacul sărit de pe vopsea în câteva locuri de la jetul cu presiune prea aproape de caroserie.

  Reply
 2. Cristian

  Din pacate daca masina este murdara de urme de insecte de la drum, nu o spala cum trebuie.
  Explicatia lor a fost ca au intrat insectele in lacul de la vopsea, pe scurt o bataie de joc.
  Deci probabil ca daca masina este deja curata o sa o spele si ei.
  Mai mult decat atat masina a fost spalata inainte tot la ei, masina a “beneficiat” de tratament cu ceara, se pare ca tratamentul asta a fost apa de ploaie daca au intrat insectele in lac.
  Masina o sa o spal eu din nou, asta e.

  Reply
 3. Dorin

  Dezastru la Park Lake.
  Exact cum s-a mai zis aici, incercat sa mi bage pe gat promotii si pachete de care nu aveam nevoie cand eu voiam o spalare simpla. Am optat pentru urmatorul pachet de 48 de lei pentru ca aveam nevoie de curatare interioara mai in profunzime.
  Si ce profunzime!
  Portbagajul nedesfacut si cu noroi in el!
  Scaunul copilului si pe langa el foarte mult praf, evident ne-aspirat. Servetele murdare in suportul de pahar erau tot acolo deci evident ca nu s-a curatat.
  Luneta plina de urme de carpa + apa murdare.
  M-am dus sa fac reclamatie. Tipul de la casa a venit tu persoana care mi-a curatat masina sa verifice si sa intrebe de fata cu mine daca a curatat si acolo si acolo. Da! Sigur ca am curatat.
  Ce mai e de zis?!
  Am plecat. Nu voi reveni cu siguranta si las si review sa nu mai ia si altii teapa la spalat la mall. La mine pe Virtutii fac baietii o treaba excelenta cu 25 de lei cu tot cu bacsis. Din pacate azi eram la Park Lake si am fost tare neinspirat sa spal masina acolo.

  Reply

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.