Imagini in premiera cu noul Mercedes Clasa V sau Vito 2014-1.6 dCI 130 CP Renault

mercedes v classe vito 2014 1.6 dci renault (3)Whattruck prezinta in premiera nationala primele imagini CGI cu viitoarea generatie de masini utilitare Mercedes Vito 2014.

In aceste desene oficiale se regaseste modelul pentru pasageri denumit Mercedes Clasa V, o serie de masini abandonata de germani odata cu aparitia pe piata a generatiei Viano testata intr-o versiune de lux si de catre Autolatest.

Noua clasa V apare pe piata in primavara anului 2014 si reprezinta conform surselor un salt imens din toate punctele de vedere fata de modelele actuale.

In primul rand interiorul masinii renunta la plansa de bord tipica de utilitara, iar unghiul volanului este mult indreptat spre cele ale masinilor MPV premium.

mercedes v classe vito 2014 1.6 dci renault (9)Sub capota pe langa motorul CDI cunoscut de 2.2 litri si 170 CP urmeaza sa intalnim si un diesel Renault de 1.6 litri care dezvolta o putere maxima de 130 CP si 320 Nm.

Cine vrea mai mult poate oricand sa aleaga un motor V6 de trei litri si 230 Cp sau un V6 pe benzina de 3.5 litri care ar putea sa dezvolte chiar si 300 de CP.

Transmisia recomandata pentru acest model este cea automata clasica 7g-Tronic extrem de rafinata si capabila de o economie mare de combustibil in treapta superioara.

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.