Incepe AutoConcept Tour Romania 2019! Masini exotice si peisaje senzationale

#tourtrips #romania #book your #dreamcar #autoconcept #supercars, autoconcept tour 2019, turul romaniei ford mustang , turul romaniei chevrolet camaro, masini sport autoconcept 2019, pret autoconcept tout, primbare cu barca snagov, test ford mustang transfagarasan, #morningride #camaro #camaross #camarosociety #chevrolet #autoconcept #tours #trips, #tourtrips #camaro #mustang #getaboat #snagovlake #experiences #supercars #goodtimes

In fiecare an, cei de la AutoConcept ofera clientilor sai, deja celebrul AutoConcept Tour in care se merge cu masini exotice, pe drumuri senzationale din Romania.

Daca anii trecuti, clientii au putut merge pe Transfagarasan cu masini exotice americane precum Chevrolet Camaro sau Ford Mustang V8, acum acestia primesc trei sesiuni diferite.

Cum a luat nastere AutoConcept Tour Romania?

Lucrand cu foarte multi clienti din afara tarii, acestia ne-au intrebat tot timpul ce activitati pot face in timpul liber sau in team building-uri.

Ideea a aparut intr-o zi, cand un client a spus ca i-ar fi placut sa conduca una din masinile noastre (Camaro ) pe Transfagarasan, un drum senzational, mult promovat de care BBC in Europa de Vest.

Care este ofera actuala:

TRANSFAGARASAN TOUR  Bucuresti-Pitesti, Transfaragarasan, retur cu oprire Albota pentru a lua masa – Bucuresti

Cost 750€/masina (max 2 pers) minim 2 masini pe tur, maxim 5 masini pe tur.

BRASOV TOUR Bucuresti-Cheia-Brasov Vulcan – Wolkendorf Bio Hotel&Spa – o noapte cazare + masa, 750€/ masina ( max 2 pers ) minim 2 masini pe tur, max 5 masini.

SNAGOV TOUR  Otopeni-Snagov-plimbare cu barca pe snagov 2 ore, vizitat Manastirea Vlad Tepes, retur, snack brake, apoi Otopeni 400€ tur.

Ce includ tururile? 

Inchirierea masinii, combustibil, filmare drona foto video, masa, cazare ( unde este specificat ).

De ce acest tur? Si de ce in Romania?

Pentru ca dorim sa venim cu ceva nou cand vine vorba de activitati de weekend, activitati outdoor. Majoritatea intalnirilor intre prieteni sau intalnirilor de business se fac sub un anumit sablon, respectiv la restaurant sau club.

De ce sa nu ramana fiecare cu o amintire frumoasa dintr-un circuit?

Putem personaliza tururile in functie de cerere. Tur de minim 4 ore, pana la evenimente de  2 zile, care includ un traseu (munte/mare) cazare, masa inclusa, filmare cu drona, echipa foto.

Care este perioada?

Startul il dam din luna iunie si tinem OPEN cat ne permite vremea, septembrie-octombrie 2019.

Ce trebuie sa fac pentru a participa?

Aici totul este simplu pentru ca trebuie trimis un email spre AutoConcept la adresa office@auto-concept.ro, dupa care urmeaza sa fiti contactati pentru programarea turului si a masinii alese de dumneavoastra!

Tel: 0726.711.775

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.