KIA KLTV este un concurent pentru Hummer

KIA KLTV 2021, kia armata KIA KLTV, imagini KIA KLTV,

Kia Corporation a expus două prototipuri de vehicule tactice ușoare de apărare la expoziția IDEX 2021 (International Defense Exhibition & Conference) din UAE (Emiratele Arabe Unite), cea mai mare expoziție internațională de tehnologie militară din Orientul Mijlociu și Africa.

Kia a furnizat vehiculele sale tactice ușoare armatei sud-coreene din 2016, devenind etalonul pentru calitatea vehiculelor din sistemul de apărare al țării.

KIA KLTV 2021, kia armata KIA KLTV, imagini KIA KLTV,

Noul concept Light Tactical Cargo Truck cu patru locuri în habitaclu expus la expoziția IDEX adoptă un design îndrăzneț, impunător și a este dotat în partea posterioară cu un modul pentru transportultrupelor și armamentului lor.

Kia se așteaptă ca impactul vizual și polivalența prototipului să
stimuleze cererea suplimentară pentru vehiculele sale militare.

Împreună cu conceptul Light Tactical Cargo Truck, Kia expune la IDEX și șasiul fără caroserie al vehiculului.

Fără caroserie, șasiul gol prezintă trenul de rulare, sistemul de propulsie și structura de bază a vehiculului, oferind o privire asupra scalabilității platformei ca bază pentru o gamă de vehicule blindate.

Kia dezvoltă în permanență vehicule bazate pe șasiu fără caroserie, pentru preferințele eclectice ale clienților din întreaga lume. Ik-tae Kim, vicepreședinte al Diviziei pentru vehicule speciale Kia, a declarat: „Participarea noastră la IDEX 2021 este o oportunitate de a promova cele mai noi progrese ale Kia înproiectarea viitoarelor vehicule militare.

KIA KLTV 2021, kia armata KIA KLTV, imagini KIA KLTV,

Ambele prototipuri expuse au fost dezvoltate să fie foarte flexibile și durabile, dispunând de capacitatea de a fi utilizate în unele dintre cele mai dure medii din lume. “

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.