Masinile utilitare diesel pierd teren in fata utilitarelor pe benzina si GPL

gpl auto 2014 monteaza gpl wordpress pret benzina aprilie 2014 conversie gpl pret instalatie gpl cea mai buna instalatie gpl tomasetto (3)Benzina si motorina au un pret de peste 6.3 lei /litru-GPL Auto ramane constant la 3.1 lei/litru
De astazi in toate statiile peco din Romania benzina si motorina au un pret de achizitie care sare de 6.3 lei pe litru.

Acest lucru inseamna ca acum 50 de litri de benzina costa in medie in plus 20 lei la fiecare alimentare.

Mai mult decat atat pretul unui litru de GPL a ramas constant in zona de 3.1 lei per litru, pret care face din ce in ce mai importanta conversia pe gas.

Whattruck recomanda achizitia de masini utilitare SH cu motoare pe benzina pentru ca doar atunci se poate realiza o conversie GPL.

Modelele cele mai cautate sunt VW Transporter T4,T5 2.0 MPI, Renault Trafic 2.0 benzina si Mercedes Sprinter sau Vito pe benzina.

gpl auto 2014 monteaza gpl wordpress pret benzina aprilie 2014 conversie gpl pret instalatie gpl cea mai buna instalatie gpl tomasetto (5)Costul unei instalatii incepe de la 2.300 lei cu TVA si montaj inclus.

Noi recomandam montarea unei instalatii VEZI AICI care este de factura europeana.

Ce este GPL?

GPL Auto este un amestec de propan si butan care respecta cerintele standardului national SR EN 589 editia in vigoare.

Este un carburant performant, mai putin poluant – emite mai putine noxe, deoarece nu contine plumb si benzen.

Cifra octanica este intre 89 si 93.

Compoziţie / Informaţii privind componenţii ( ingredientele) GPL

gpl auto 2014 monteaza gpl wordpress pret benzina aprilie 2014 conversie gpl pret instalatie gpl cea mai buna instalatie gpl tomasetto (2)

Compozitie: Preparat obtinut din amestecarea fractiei C4 din instalatia de fractionare a gazelor obtinute in procesele primare cu propan.

Gazele petroliere lichefiate sunt hidrocarburi lichide cu volatilitate foarte ridicata, depozitate sub presiune de vapori proprie.

Daca presiunea se destinde, evaporarea acestui produs antreneaza formarea de volume apreciabile de gaze, capabile sa formeze cu aerul amestecuri explozibile, in limitele de explozie de la 2%vol. pina la 10% vol.

 UNDE MONTEZ GPL? VEZI AICI!

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.