Mercedes ofera noul motor BlueEfficiency Power 2012 OM 93x

Mercedes-Benz a dezvăluit o generaţie complet nouă de motoare pentru autovehicule comerciale de tonaj mediu prin prezentarea noilor motoare de serie OM 93x la Stuttgart.

Alături de motorul OM 470 pentru autovehiculele de mare tonaj, Daimler îşi extinde portofoliul de motoare „BlueEfficiency Power” cu o gamă cuprinzătoare în concordanţă cu standardele de emisii Euro VI. Prezentat pentru prima oară în 2011, motorul OM 471  a fost deja introdus în serviciile de transport de mărfuri pe distanţe lungi pe noul Mercedes-Benz Actros.

„Noile motoare stabilesc noi puncte de referinţă în clasa lor. Acestea au fost create pentru a face faţă fără compromis normelor de mediu, economiei de combustibil şi performanţei”, a declarat Georg Weiberg, Director al Truck Product Engineering Daimler Trucks, în cadrul lansării motoarelor.

Pentru prima dată în gama de motoare de serie destinate autovehiculelor comerciale, toate motoarele respectă normele standard de emisii Euro VI. Normele Euro VI vor fi obligatorii în Uniunea Europeană din 2013/14.

„Prin urmare, Mercedes-Benz îşi asumă din nou rolul de pionier în protecţia mediului”, a adăugat Weiberg.

CITESTE MAI MULTE AICI!

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.