Test de consum cu noul Renault Kadjar 1.2 TCe de 130 CP! Bezina vs Diesel

kadjar test de consum, test de consum renault, kadjar 1.2 tce 130 cp, 0-100 kadjar 130 cp, consum bucuresti kadjar tce, consum benzina kadjar tce, motor 1.2 tce 130 cp, kadjar vs qashqai, pret kadjar tce 130 cp, drive test kadjar consum

Noul Renault Kadjar este un SUV bazat in totalitate pe modelul Nissan Qashqai insa francezii vin si ofera in premiera o motorizare pe benzina de top.

 

In urma testului normal cu noul Kadjar am realizat ca masina aceasta este incredibila si atunci cand este echipata cu motorizare pe benzina de 1.2 litri.

Toti vin si spun in continuare ca motorul diesel este cea mai buna alegere, insa noi ne-am hotarat sa vedem cum se comporta versiunea pe benzina exact in locul unde motorul diesel straluceste, adica in cel mai aglomerat trafic din Bucuresti.

CONSUM BARA LA BARA CU NOUL 1.2 TCE PE BENZINA RENAULT

 

Inca din primii km putem spune ca avem de fata unul dintre cele mai rafinate motoare pe benzina din Europa, acesta fiind atat de bine echilibrat si antifonat incat diesel-ul pare din start o alegere buna doar pentru cei care fac multi km anual.

Noul Kadjar 1.2 TCe costa incepand cu 14.800 euro plus TVA, adica exact cu 8.000 euro mai putin decat aceeasi masina echipata cu motorul diesel 1.6 dCI.

 

 Pentru cei care parcurg anual sub 10.000 de km achizitia unui diesel este nerecomandata pentru ca diferenta de pret nu se amortizeaza aprope niciodata pe intreaga perioada de viata a masinii.

Traficul ales de noi pentru a vedea consumul real al lui Kadjar TCe a fost intreg Bulevardul Iuliu Maniu la o ora de varf, adica cand pe cele trei benzi pe sens se afla mii de masini.

 

Scopul testului de fata nu a fost parcurgera celebrului bulevard din Sectorul 6 al Capitalei cat mai rapid, ci cat mai eficient.

CONSUM REAL PE BENZINA DIN CATEGORIA MOTOARELOR DIESEL:

CITESTE MAI MULTE AICI!

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.