Oficial-Vezi cum arata noul Citroen Jumper/Peugeot Boxer 2014

citroen jumpy 2015, peugeot boxer 2015, date tehnice, imagini, motoare hdi, consum redus, capacitate incarcare, sarcina maxima, galerie foto , drive test whattruck, cutie manuala 6 trepte

citroen jumpy 2015, peugeot boxer 2015, date tehnice, imagini, motoare hdi, consum redus, capacitate incarcare, sarcina maxima, galerie foto , drive test whattruck, cutie manuala 6 trepteAstazi in premiera grupul PSA a prezentat prima imagine oficiala cu noua gama de utilitare Boxer si Jumper.

De fapt acum putem sa vedem cum arata noul Citroen Jumper 2014, insa toata lume stie de fapt ca aceeasi masina este si Peugeot Boxer.

Fata de generatia precedenta putem spune ca si acum francezii se bazeaza pe tehnica Fiat Ducato, platforma tehnica fiind in mare parte indentica cu cea a noului Ducato care din pacate nu vine si in Romania.

citroen jumpy 2015, peugeot boxer 2015, date tehnice, imagini, motoare hdi, consum redus, capacitate incarcare, sarcina maxima, galerie foto , drive test whattruck, cutie manuala 6 trepteSub capota gama de motorizari este cunoscuta 2,2 HDI de 130 sau 150 CP sau un diesel HDI mai mic doar de doi litri care ofera o putere maxima de 110 CP.

Caracteristica principala a masinilor utilitare PSA este pretul de achizitie atractiv in comparatie cu Mercedes Sprinter sau Renault Megane, insa si o fiabilitate reala peste ceea ce ofera concurenta germana.

In Romania noua masina urmeaza sa-si faca prezenta in toamna.

2 thoughts on “Oficial-Vezi cum arata noul Citroen Jumper/Peugeot Boxer 2014

 1. mihai

  Frumoase farurile. De la interior nimic ? Sau spate ?
  Ai gresit in articol cand ai scris : “Caracteristica principala a masinilor utilitare PSA este pretul de achizitie atractiv in comparatie cu Mercedes Sprinter sau Renault Megane, ”
  Cel mai probabil te refereai la Renault MASTER.

  Iarasi nu merg deschise pozele…

  Reply

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.