Performantele noul Volvo FH 2013 si FH16-Imagini in premiera

Volvo a lansat in urma cu cateva zile ultima generatie a camionului de succes FH Series 2013.

Acesta este de fapt camionul cel mai important pentru constructorul suedez, iar aceasta noua generatie vine cu cele mai suprinzatoare echipamente.

In primul rand trebuie spus ca noul FH este primul camion de mare serie care dispune de o punte fata independenta, detaliu tehnic care permite un comportament mult mai exact al camionului in zonele muntoase si un consum mai mic de motorina.

Sub cabina se ascunde o gama completa de motorizari diesel Euro6 unde cel mai important este evident cel care echipeaza versiune FH16 si care dezvolta o putere maxima de 750 CP. Optional camionul poate sa fie echipat cu noua cutie de viteze secventiala I-Shift care reduce considerabil consumul in viata de zi cu zi.

Interiorul este complet nou, iar plansa de bord este realizata la cele mai inalte standarde de calitate.

De aceasta data putem spune ca acest Volvo este singurul camion care are sanse reale de a concura de la egal la egal modelul german Mercedes Actros 2012.

One thought on “Performantele noul Volvo FH 2013 si FH16-Imagini in premiera

  1. Dimitrie

    Volvo ofera momentan un singur motor ce indeplineste normele euro 6, este cel de 12,8 litri si 460 CP, celelalte indeplinesc normele euro 5 sau EEV.

    Reply

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.