Un camion Tesla Semi a parcurs peste 1.700 km de km intr-o singura zi

tesla semi, pret tesla semi, 1700 km tesla semi, whattruck, autolatest, flota pepsi tesla semi, baterie, pret europa

In timp ce Europa inca nu crede in camioanele electrice, Pepsi a anuntat ca un camion Tesla Semi a reusit sa parcurga peste 1.700 de km intr-o singura zi cu doi soferi.

Mai mult decat atat, camionul electric Tesla Semi a parcurs cei peste 1.700 de km cu o viteza de 100 km/h, in SUA fiind autostrazi cu limite mari de viteza pentru camioane.

Clientul, PepsiCo a anuntat ca urmeaza sa scoata din cursele de lunga durata camioanele diesel detinute pentru ca sunt prea scump de utilizat, iar sarcina reala a unui Tesla Semi coroborata cu nivel de confort oferit de noua cabina sunt detalii imposibil de atins de catre productorii de camioane traditonali.

Tesla a anuntat ca vrea sa domine piata din SUA, dupa care vine in Europa pentru a anihila tot ceea ce inseamna Mercedes Trucks, Renault/Volvo Trucks, Scania sau Iveco Trucks.

Soferii Pepsi spun ca au mers cu Tesla Semi  565 km pana cand bateria a ajuns la 11% din capacitate dupa care au incarcat 50 de minute la reteaua SuperCharger.

In total, Pepsi si Tesla spun ca, camionul a parcurs 1.731 km în total, efectuând 3 încărcări la priză, însumând nu mai mult de 2 ore şi 45 minute petrecute în 24 ore la priză!

tesla semi, byd elctric truck, probleme camioane electrice, tesla semi europa, baterie tesla semi, supercharger tesla semi, whattruck

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.