VIDEO si date tehnice oficiale cu noul Citroen Jumper 2014

citroen jumper 2015, date tehnice, video, pret achizitie, galerie foto, test drive, whattruck (4)Whattruck prezinta in premiera primele informatii oficiale cu noua generatie de utilitare Citroen Jumper 2014.

Citroen Jumper, cel mai mare model utilitar din gama francezilor, a primit şi el facelift-ul aplicat fratelui de platformă de la Peugeot.

La fel ca în cazul lui Boxer, avem noi blocuri optice cu LED-uri, noua intentitate stilistică a mărcii, dotări interioare mai generoase, alături de aceleaşi îmbunătăţiri la nivel tehnic.

citroen jumper 2015, date tehnice, video, pret achizitie, galerie foto, test drive, whattruck (2)Versiunea actualizată a lui Citroen Jumper se mândreşte cu o poziţie de conducere optimizată, kit handsfree prin Bluetooth oferit standard, la fel ca mufa USB.

Gama de motorizări are patru unităţi, la fel ca la fraţii Peugeot Jumper şi Fiat Ducato. Astfel, motorul diesel de 2.2 litri este oferit în trei versiuni de putere, de 110, 130 şi 150 CP, iar gama este completată de un diesel de 3.0 litri, care asigură 180 CP.

Unităţile e-HDi de 130 şi 150 CP se bucură de un sistem Start-Stop, care le asigură un consum urban redus cu până la 0.5 litri la sută în raport cu modelele care nu beneficiază de acesta.

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.