Volvo Trucks lansează serviciul de poziționare pentru transporturile care necesită planificare la minut

volvo trucks romania, volvo mapei, video volvo trucks mapei, camioane volvo romania, test drive volvo fh 2015

Noul serviciu Volvo Trucks permite urmărirea poziției unui camion în timp real.

Acesta este avantajos în special pentru clienții care operează transporturi pentru care timpul este esenţial sau care transportă bunuri de mare valoare.

Punctualitatea este importantă în toate operatiunile de transport însă, în cazul celor pentru care timpul de livrare este un factor critic, aceasta poate fi o condiţie esenţială pentru a păstra pe termen lung, un contract de transport. Noul serviciu de poziționare de la Volvo Trucks, Poziţionare+ permite localizarea geografică a vehiculului în fiecare minut. Este un beneficiu care creează premisele pentru operațiuni logistice eficiente.

„Un bun exemplu este industria cimentului. Sincronizarea este totul, până la momentul în care camionul parchează pentru a prelua încărcătura cu beton. Când se prepară betonul, amestecul este adaptat pentru timpii de încărcare, transport și turnare în cofraje. Cu serviciul Poziţionare+ este posibil să afli exact când va ajunge camionul şi să pregăteşti amestecul de beton corespunzător”, spune Johan Östberg, Product Specialist la Volvo Trucks.

Pe lângă posibilitatea de a determina în timp real poziționarea vehiculului, serviciul permite stabilirea unei arii geografice, a unui traseu sau a unei ţări întregi şi notificarea de fiecare dată când un camion traversează zonele respective.

Această opţiune este folositoare în special în activităţile de operare a depozitelor, unde personalul trebuie să ştie când sosește şi când pleacă un camion, pentru a-şi putea programa activităţile premergătoare sau ulterioare. Pentru anumite tipuri de transporturi acest serviciu de poziționare oferă şi alte beneficii.

volvo trucks romania, volvo mapei, video volvo trucks mapei, camioane volvo romania, test drive volvo fh 2015

„Dacă un camion deviază de la ruta sa, sistemul emite o alertă. Acest lucru oferă un mediu de lucru mai sigur pentru şoferii care transportă bunuri cu o valoare ridicată”, explică Johan Östberg.

Detalii serviciu Poziţionare+
– Poziţionare+ este un un serviciu aditionalDynafleet Positioning -din cadrul sistemului Dynafleet, Volvo Trucks pentru gestionarea flotelor.

– Poziţionare+ oferă informaţii cu privire la poziţionarea în timp real, la minut, asistând astfel transporturile care necesita o planificare riguroasa.

– Totodată, serviciul permite definirea unei arii geografice, a unei rute sau a hotarelor unei întregi ţări şi permite notificarea de fiecare dată când un camion tranzitează zonele respective.

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.