FlixBus sărbătorește 7 ani și anunță intrarea pe noi piețe în 2020

FlixBus , pret FlixBus , FlixBus romania, preturi curse FlixBus , iamgini autocare FlixBus

În data de 13 februarie 2013, primul autocar FlixBus a realizat prima cursă din München spre Erlangen, pe fondul liberalizării pieței din transport din Germania.

În șapte ani, furnizorul de servicii de mobilitate a pus bazele celei mai mari rețele de autocare pe distanțe lungi. În ultimii ani, 7 ani trenuri FlixTrain cât și noi produse precum FlixCar și FlixCharter au fost adăugate.

Doar în 2019, FlixMobility a transportat peste 62 milioane de pasageri. Expansiunea globală continuă și în 2020 „Suntem mândri să sărbătorim cea de a șaptea aniversare și să privim în urmă la numeroasele realizări din Europa și din SUA. Dar nu intenționăm să ne oprim aici: în 2020 avem noi planuri ambițioase”, a declarat André Schwämmlein, fondator și CEO al FlixMobility.

FlixBus , pret FlixBus , FlixBus  romania, preturi curse FlixBus , iamgini autocare FlixBus

Anul acesta, FlixBus urmează să pună bazele unor rețele domestice în UK și în Portugalia și va lansa noi conexiuni internaționale spre aceste țări. În plus, operatorul de servicii de mobilitate va începe primele curse internaționale spre Țările Baltice și va adăuga un nou continent rețelei sale verzi prin începerea curselor din Franța spre Maroc.

Mai mult, noua decadă va aduce planuri ambițioase de extindere, FlixBus va intra pe piețele din America de Sud și Asia.

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.