Primul test cu noul BMW Seria 5 facelift-Test in RO BMW 525d xDrive 2014

BMW ESTE ASA CUM POATE STIE TOATA LUMEA UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DE AUTOMOBILE DE LUX DIN LUME.

 

Test Drive cu noul BMW 525 xDrive F10 facelift 2014-O berlina de lux completa

 

Pentru a intelege mai exact faptul ca BMW nu este doar unul dintre cei trei germani din segmentul de lux, ci chiar cea mai revolutionara marca premium din lume am decis sa testam un model de clasa mare Seria 5.
Aceasta se numeste conform nomenclatorii BMW F10 si reprezinta de fapt raspunsul bavarezilor la modelele sale concurente precum Audi A6, Jaguar XF si Mercedes Benz
Clasa E.
Chiar si asa, actuala generatie BMW Seria 5 testat in premiera de Autolatest in urma cu 4 ani ( Citeste testul complet cu 530d F10 AICI), ramane o berlina cu un design clasic pentru marca germana, linie optica care a fost realizata pentru a pastra vechea clientela E60 cat si pentru a castiga noi clienti din partea celor de la Audi si Mercedes.
Acum dupa 4 ani de servicii BMW a decis sa efectueze un amplu facelift masinii cunoscute si de clientii din Romania.
CARE SUNT SCHIMBARILE?
BMW denumeste fiecare modificare a unei masini de aceeasi generatie LCI, insa noi putem sa-i spunem mai simplu drept FACELIFT.
Noul facelift BMW F10 aduce schimbari relativ minore la exterior, unde putem doar sa aratam noul spoiler fata care are acum partea inferioara modificata.
Marile schimbari se regasesc sub capota unde BMW a facut un pas important prin utilizarea pe acest nou 525 d a unu motor de doi litri dublu supraalimentat.
De fapt pe langa aceasta noua motorizare care si-a facut aparitia in urma cu cativa ani pe modelul 323d, marile schimbari se regasesc la capitolul tehnologie.
CITESTE MAI MULTE AICI!

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.