Lansare nationala a noului Volkswagen Crafter 2017! O masina complet noua pentru clienti noi

Volkswagen Crafter 2017, test drive Volkswagen Crafter 2017, drive test Volkswagen Crafter 2017, lansare Volkswagen Crafter 2017, casa vlasia Volkswagen Crafter 2017, test ro Volkswagen Crafter 2017, motoare Volkswagen Crafter 2017, consum Volkswagen Crafter 2017, preturi Volkswagen Crafter 2017

Porsche Romania a lansat in premiera in Romania ultima generatie a  modelului de succes Volkswagen Crafter 2017.

Aceasta masina este complet noua pentru ca este realizata 100% de catre VW fara ajutorul celor de la Mercedes asa cum era precedenta generatie.

Tinand cont de preferintele clientilor noul Volkswagen Crafter 2017 se prezinta drept o utilitara revolutionara pentru acest segment pentru simplu fapt ca are trei tipuri de tractiune, are in premiera o cutie automata cu 8 trepte de ultima generatie si o gama de motorizari diesel cu puteri maxime de pana la 130 kw.

DESIGN SI TEHNOLGIE

Cu un coeficient de 0.33, este cu siguranță cel mai bun coeficient de rezistență din clasa sa realizând astfel o relație ideală între spațiu util și dimensiunile mașinii.

Avand in vedere noul design, calitatea materialelor și confortul interior, noul Crafter va fi un model de referință în segmentul autovehiculelor comerciale, stabilind noi standarde în domeniu.

Noul model dispune de un șasiu care a fost reproiectat în totalitate, având în dotare o ​​direcție electromecanică, motoare eficiente, optimizate atât pentru călătorii lungi, cât și pentru traficul urban, soluții bine gândite pentru încărcare, multiple variante pentru producătorii de suprastructură, scaun ergonomic pentru șofer și un număr însemnat de sisteme de asistare a conducătorului auto.

Mulțumită direcției electromecanice, utilizată în exclusivitate și în premieră în această clasă de autovehicule, noul Crafter oferă în dotarea standard, sistemul de control al stabilității (ESC, generația 9i, ce include printre altele, sistemul de control al tracțiunii, sistemul de evitare a blocării roților la frânare, sistemele ce previn tendința de balans și de răsturnare, sistemul de control al frânării în curba, etc), sistemul automat de frânare post-coliziune si sistemul de asistență pentru vânt lateral.

Si dacă sistemele de siguranță din echiparea standard nu sunt suficiente, puteti alege dintr-o gamă foarte extinsă de dotari opționale, sisteme suplimentare de asistență activă  a soferului, ca de exemplu, sistemul activ de menținere a benzii de deplasare (Lane Assist), sistemul inteligent de asistență la parcare (Park Assist), sistemul de asistență la manevrarea unei remorci (Trailer Assist), sistemulul tempomat adaptiv „ACC Follow to Stop”, sistemul de frânare de urgență (Front Assist), comanda automată de reducere a fazei lungi prin sistemul de asistență pentru sistemul de iluminat și multe altele.

Sistemele de siguranță pasivă disponibile includ – alături de airbagurile frontale, laterale și cele pentru cap, pentru șofer și pasagerul față – o cameră video spate, un sistem de avertizare pentru traficul din spate și protecție laterală bazată pe senzori care a fost dezvoltată special pentru noul Crafter.

Motoarele Euro 6 îmbunătățite bazate pe platforma diesel modulară („MDB”) au fost configurate special pentru noul Crafter.

Motorul de 2,0 l TDI, care a fost dezvoltat special pentru autovehiculele comerciale Crafter, este disponibil cu tracțiune față la trei niveluri diferite de putere pentru piețele Euro 6: 75 kW (102 CP), 103 kW (140 CP) sau în varianta BiTurbo TDI cu 130 kW (177 CP).

 

Ia sa auzim...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.